martes, 28 de febrero de 2012

8 de març Dia de la Dona



El 8 de març és actualment el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides(ONU). És un dia tradicionalment aprofitat per reivindicar el feminisme. Aquest dia commemora de lluita de la dona per la seua participació juntament amb l'home al camp del treball i la societat, en general.


La instauració d'aquesta data com a Dia Internacional de la Dona és fruit d'un llarg procés. Sovint s'atribueix la celebració de la data a l'incendi ocorregut el 1908 en una fàbrica tèxtil de Nova York. En aquest haurien mort un centenar de treballadores que s'havien declarat en vaga i tancat dins la fabrica.


Actes  a Gandia : 8-m: Projecció del documental «Sara, una dona de tremp» i Xerrada-col·loqui. A les 19h15 en el Local de CGT-Gandia, C/ Pintor Sorolla 39, baixos.
Lloc: Sala de conferències 1. Edifici G del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.
17.00h CONFERÈNCIA "La dona en la fotografia: dos visions de la seua representació”


Cursa de la Dona de Gandía 2011


faria que una persona fer una Conferència sobre el día de la dona per a explicarnos en mes detalls de tota la seva historia , tambe es podrien fer manualitats per a que els xiquets els donaren una alegria a les seues mares , algunes activitats relacionades amb el mon de la dona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario